Hvem er vi?

Hos os møder du indehaver Mikkel Bræstrup, som har arbejdet som bedemand i en del år. Han har været i mesterlære som bedemand hos Teddy Pedersen, som var indehaver af Studsgaards Begravelsesforretning i over 25 år. Mikkels stærke uddannelsesmæssige kompetencer kommer gennem en teologiuddannelse samt socialrådgiveruddannelsen. Mikkel har mange års erfaringer i at arbejde med mennesker i sorg, da han er tidligere præst. Hans baggrund har således givet ham erfaring i at kunne aflæse mennesker, og derfor ved han, hvornår og hvordan den enkelte skal mødes. Vi sørger alle forskelligt og har derfor forskellige behov i sorgprocessen. Mikkel har stor viden om både det praktiske og det menneskelige i forbindelse med dødsfald, og han følger sagerne tæt.

Elina Bræstrup har stor erfaring i at arbejde med mennesker i svære livssituationer. Hun har også en teologiuddannelse og har ligeledes arbejdet som præst. Derudover er Elina uddannet folkeskolelærer. Hun har tidligere arbejdet med børn og unge, og derfor har hun særlige kompetencer indenfor dette område. Hun har mange års erfaringer med at samtale med mennesker i kortere eller længerevarende forløb. Det er vigtigt for Elina, at du oplever, at du er blevet mødt, som du er, og med de behov, du har.

Hos Bræstrups Begravelsesforretning møder du også Peter Østergaard. Hans primære opgaver er på kontoret samt rustvognskørsel. Så det vil ofte være Peter, der er til stede ved højtideligheden i kirken eller i kapellet. Det er vigtigt for Peter, at tingene foregår ordentligt og efter dine ønsker, så du får en så god oplevelse som muligt.

Vi ved gennem personlig erfaring både privat og professionelt, at når sorgen rammer os, kan det være svært at finde retning. Derfor anser vi, at vores fornemmeste opgave er at komme ind i din proces og på en nænsom, men sikker måde at vejlede dig og dine pårørende igennem den svære tid. Vi hjælper dig igennem og slipper dig ikke, før alt det praktiske, der må klares for, at du kan komme videre – også er på plads. Vi er et team, der vil gå langt for, at det, du ønsker, kan blive en realitet.