Firmaets værdier

“Vi hjælper dig igennem”

Det er min fornemmeste opgave at give dig og din familie den bedst mulige hjælp midt i den svære situation, I befinder jer i. Vi lytter til jeres behov, og i processen med at arrangere begravelsen eller bisættelsen sørger vi for, at I får den tid, I har brug for.

Vi går gerne en ekstra mil, hvis I har særlige ønsker. Dette kunne være udsyngning på plejehjem, noget andet tøj, at se den afdøde en ekstra gang eller, hvis I har specielle ønsker om, hvad der skal med i kisten.

Vi sætter troværdighed og tillid højt, fordi det er en smertefuld situation, du som pårørende befinder dig i sammen med din familie. Derfor er det vigtigt, at alt det, vi laver, er ordentligt, og at du kan have tillid til, at vi løser alle opgaverne på bedst mulig måde.

Af denne grund er det vigtigt, at vi har et højt informationsniveau, og at vi følger op på tingene. Vi ved, at der i forbindelse med en handling, hvad enten der er tale om bisættelse eller begravelse, er brug for at gentage de mange informationer, der skal gives, og der er blevet taget stilling til.

Vi slipper dig ikke, før alt det praktiske er veloverstået, fordi vi følger tingene til dørs. Vi har fra den første samtale fokus på gode løsninger, at det må være et godt forløb og at samarbejdet mellem os og alle de aktører, der bliver kontaktet, fungerer optimalt.

Vi sætter en ære i, at vores arbejde taler for sig selv, og at vi udgør den usynlige lim, der holder sammen på alt det praktiske vedrørende processen, så du og din familie kan komme igennem den svære tid.

Vi ønsker at blive kendt på, at vi gør vores arbejde på den bedst mulige måde,  og det kan vi kun gøre ved at være på forkant med tingene. Tøv derfor ikke med at henvende dig og spørge ind til noget. Ingen spørgsmål kan stilles for tit.