Dødsfald udenfor regionen

Dødsfald uden for Nordjylland.

Når en pårørende er død udenfor Nordjylland, og familien ønsker, at vedkommende skal begraves/bisættes i Nordjylland – kan det sagtens lade sig at gøre. Vi henter den afdøde og er behjælpelige med den nødvendige kontakt og alt det praktiske. Vi har gode samarbejdspartnere i hele landet, så selvom den afdøde ikke skal begraves/bisættes i Nordjylland, kan vi sagtens stå for alt det praktiske, hvis du ønsker det. 

Dødsfald i udlandet, hvor den afdøde skal hentes hjem.

Når en pårørende er død uden for landets grænser og familien ønsker, at vedkommende skal begraves/bisættes her – kan det sagtens lade sig at gøre. Afhængigt af hvilket land, den afdøde befinder sig i, kan der gå noget tid, inden den afdøde frigives. Vi er behjælpelige med den nødvendige kontakt og det praktiske omkring dette. 

Dødsfald i Danmark, hvor afdøde skal sendes til udlandet.

Når en pårørende er død i Danmark, men familien ønsker, at vedkommende skal begraves/bisættes i sit hjemland – kan det sagtens lade sig at gøre. Afhængigt af hvilket land den afdøde skal til, kan der gå noget tid, inden den afdøde kan afsendes herfra. Vi er behjælpelige med den nødvendige kontakt og det praktiske omkring dette. 

Uanset hvad dit behov for hjælp er, vil vi gå meget langt for at opfylde dine ønsker.